WIE ZIJN WIJ

Hoorn Bouwadvies is in 2001 gestart door Cor Hoorn, na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de bouw als calculator-werkvoorbereider en uitvoerder bij een bouwbedrijf. Grote meerwaarde van Hoorn Bouwadvies is de uitgebreide dienstverlening tijdens het gehele bouwproces. Niet alleen het ontwerp maar ook onder meer vergunningaanvragen – van bouwvergunning tot milieuvergunning – de aanbesteding, het maken en bewaken van begrotingen, de bouwdirectie en eventueel het samenstellen van onderhoudsplanningen.

linkedin-logo_100x37

“Het liefst zijn we betrokken bij het gehele bouwtraject en beginnen we in een zo vroeg mogelijk stadium.”

 

Brede klantenkring

Onze klanten vinden wij onder aannemers, bouwbedrijven en particulieren. Maar ons adviesbureau wordt ook ingeschakeld door klanten uit onder meer de industrie en transportbranche.

“Zonder tussenpersoon werken, biedt voordelen voor de opdrachtgever’, ‘De kosten zijn lager en de communicatie directer. Dat is ook onze grote kracht; dat we rechtstreeks kunnen werken voor klanten. Immers, alle vormgeving, constructie- en tekenwerk verzorgen we in eigen huis. Daarbij werken we over het algemeen op basis van nacalculatie, zodat men de daadwerkelijk gemaakte kosten betaalt en niet een percentage van de bouwsom.”

Zelfs de aanbesteding en de offerteaanvragen worden desgewenst door Hoorn Bouwadvies voor de klant verzorgd.

“Wij sturen zelf aannemers en onderaannemers aan in opdracht van de opdrachtgever. Meestal worden daarom de werken ook gedeeltelijk uitbesteed zodat wij zelf de contacten met de onderaannemers hebben. De communicatielijnen zijn kort en financieel zijn de onderhandelingen rechtstreeks zonder tussenkomst van derden.’”

         octrooi_bewijs_nummer_1038824 logo5-1

WhatsApp WhatsApp us